Redsalt presenteert het Internet of Things Business Accelerator Program.
Dit programma bestaat uit de volgende stappen:

 

Business Strategy

Fase 0

U wilt nieuwe businessmodellen ontwikkelen voor uw bedrijf? U wilt op andere manieren toegevoegde waarde hebben voor uw klanten? Logisch! Om kansen te vinden kunt kunt u deelnemen aan het Redsalt Internet of Things Business Accelerator Program.

Voor u meedoet, dient u inzicht te hebben in de businessstrategie van uw bedrijf. Waar ziet uw bedrijf kansen, waar zitten de bedreigingen en wat zijn de sterktes en zwakte van het bedrijf.

Internet of Things kan op vele manieren waarde toevoegen aan uw bedrijfsmodel. Internet of things kan zelfs het bedrijfsmodel veranderen.

In de sessie "Business Strategy" doorlopen wij een aantal stappen om al deze mogelijkheden te onderzoeken.

Internet of Things (IoT) Bootcamp

Fase 1

In de IoT Bootcamp gaan we concreet aan de slag met Internet of Things. De IoT Bootcamp duurt 1 dag. De bootcamp vindt plaats in een inspirerende, innovatieve omgeving. Doel is aan het einde van de Bootcamp enkele IoT use cases en business cases op te leveren.

De IoT Bootcamp kent 3 onderdelen: Setting the Scene, Making it Real, Making it Matter

In het eerste onderdeel, Setting the Scene, gaan we dieper in op Internet of Things:

  • Wat is Internet of Things nu precies?
  • Uit welke onderdelen bestaat een standaard IoT-oplossing?
  • Wat zijn de toekomstverwachtingen?
  • Er zullen ook veel verschillende use cases aan bod komen.

Het tweede onderdeel is Making it Real. We zullen we live enkele IoT-oplossingen bekijken en de verschillende onderdelen in de praktijk zien.

Het derde onderdeel is Making it Matter. We combineren al brainstormend de nieuw opgedane kennis van Internet of Things met het businessmodel en de keuzes uit de fase 0 - Business Stategy. Doel is use cases en business cases te bedenken voor alle bedrijven die deelnemen. In een volgende fase kunnen zij deze cases uitwerken.

Proof of Concept | van idee naar haalbaarheid

Fase 2

Fase 2a bestaat uit het uitwerken van de IoT use case in een technisch Proof of Concept. In Fase 2b worden de data verzameld en geanalyseerd om de IoT business case te verifiëren.

Bekijk de volgende stappen

Download Redsalt Business Accelerator Program